Resultaten voor cursus kindercoach

cursus kindercoach
Jes! Coachtheater Kindercoach en toneel les.
Wat doet een kindercoach? Hoe gaat Jes! Welkom bij Jes! Coachtheater biedt toneellessen voor kinderen en kindercoaching aan. Ook kan je bij Jes! een unieke cursus volgen waarbij coaching en toneelles wordt gecombineerd. Voor kinderen van 6 tot 12 jaar.:
Opleiding Kindercoach met Diepgang.
Module 2: Opleiding Kindercoach. Een praktijkgerichte opleiding tot Kindercoach, bedoeld voor hen die zich als zelfstandig Kindercoach willen vestigen of coachgericht binnen een organisatie willen werken. Coachvragen zijn overwegend toekomst gericht wie ben ik, wat kan ik, wat wil ik?
Kindercoach Jitske Wie ben ik.
Ik leer anders Methode voor beelddenkers. Gevolgd bij Agnes Oosterveen Hess. Gordon cursus Effectief communiceren. Ik leer leren vanaf 10 jaar. Movement Based Learning. Deelgenomen aan studiedagen.: ADHD en Autisme spectrum problematiek. Leerproblemen, hoogbegaafdheid en hoogsensitiviteit. Copyright 2009 Kindercoach Jitske.
OVER MIJ Coachingspraktijk Kind in Bloei.
Maart 2014 Cursus Traumaverwerking. Sept 2012 Cursus Hooggevoeligheid. Juni 2012 Opleiding Kindercoach. 2004 2011 Docente Voortgezet Speciaal Onderwijs, cluster 2. 2004 2008 Vakdocente bewegingsonderwijs bij diverse basisscholen. Kind in Bloei coaching voor kinderen, jongeren én ouders. Marieke de Boer Paardekooper.
Kindercoach Gezondheidsschool.
Je ontvangt per post het diploma Kindercoach. Met dit diploma ben je onmiddellijk inzetbaar op de arbeidsmarkt als Kindercoach. Wanneer je als zelfstandige wil starten in hoofd of bijberoep is het handig om ook de opleiding Start je eigen zaak te volgen. Die cursus bereidt je perfect voor op je nieuwe avontuur.
Opleiding NHBO.
De grenzen binnen kindercoaching. Wat is veilig bij het kind? Probleem herkennen bij een kind. Belangrijke vragen die je altijd moet te stellen. Tools die een kindercoach toepast. Volg les bij succesvolle zelfstandigen. Onbeperkt examen afleggen tot je slaagt. Altijd een opleidingslocatie in de buurt. Goed om te weten over deze cursus Kindercoaching.
Energetisch kindercoach Lilianders.
Na de afronding van deze opleiding kun je als zelfstandig energetisch kindercoach aan de slag of de geleerde materie toepassen in je eigen reeds bestaande praktijk. Ook voor leerkrachten biedt deze cursus inzichten die toegepast kunnen worden in de klas.
Opleiding tot kindercoach? De Magie van Kindercoaching!
Het is een ontwikkelingsweg waarbij je de mogelijkheid hebt om je op jouw eigen manier te ontwikkelen tot een professionele, zelfbewuste en unieke kindercoach. We bieden de trajecten waar we kunnen op maat. Zo kan iedereen die kindercoach wil worden op geheel eigen wijze het vak kindercoaching leren.
HBO Kindercoach NCOI Opleidingen en Trainingen.
Dit programma is bedoeld voor mensen die als kindercoach aan de slag willen, maar ook voor personeel in het onderwijs, de kinderopvang en de hulpverlening dat zich wil specialiseren in het coachen van kinderen en hun ouders. U wilt kinderen op een verantwoorde wijze leren begeleiden.
Kindercoach opleiding, wie nog meer? Bokt.nl.
Dit is een opleiding waar ik wel een beetje tegen op kijk. Daarna volgt de opleiding kindercoach! En dat lijkt mij weer helemaal TOP! Als ik dit heb afgerond kan ik een eigen praktijk beginnen en ben ik erkend coach. Als ik dit gedaan heb kan ik nog de bijscholing cognitieve therapeut volgen. Wie heeft dit nog meer gedaan of doet dit? Wat vinden jullie van de opleiding? Berichten: 3393 Geregistreerd: 21-02-06 Woonplaats: Rotterdam. Geplaatst: 21-09-10 1519.: Waar ga je die thuisstudievan doen? ik heb wel een poging gedaan van een thuisstudie tot life coach, maar deze lesstof paste totaal niet bij de opdrachten. het ging meer over het bedrijf zelf wat je op start. en een paar specialisaties op het gebied van coachen. Berichten: 6296 Geregistreerd: 31-03-07 Woonplaats: overijssel. Geplaatst door de TopicStarter: 25-09-10 1414.: Het is een studie van het CIVAS. Hier kan je meer over vinden op de gelijknamige website. Ik denk overigens wel dat ik het ga doen! Ik heb van verschillende mensen gehoord dat de cursus medischebasiskennis reuze mee valt!
Opleiding Kindercoach: leer kinderen begeleiden NTI.
NTI helpt ook jou graag om je dromen en ambities waar te maken. J e ontvangt tijdelijk 50% jubileumkorting én een cadeau naar keuze bij de cursus Kindercoach. Vind je een vergelijkbare cursus elders goedkoper? NTI betaalt jou het verschil terug.
Malva Opleiding Nederland.
Er zijn weekendcursussen en cursussen van 3, 4 en 5 dagen. Naast de beroepsopleiding tot Energetisch therapeut bieden wij ook een beroepsopleiding Energetisch Kindercoach en een beroepsopleiding Energetisch Coach. CURSUS OF BIJSCHOLING. Jouw coaching skills uitbreiden met energetische behandelingen 10 januari 7 maart 2019.

Contacteer ons

kindercoach limburg
nlp kindercoach
kindercoach enschede
erkende hbo opleiding kindercoach
kindercoach tilburg
opleiding kindercoach rotterdam
kindercoach thuisstudie
kindercoach almere